Care sunt cele mai apreciate modele de manichiura din Piata Romana?

Imaginea noastra este deosebit de importanta, iar pe langa par si machiaj si unghiile joaca un rol esential.

Moda se schimba in fiecare sezon, la fel si tendintele in ceea ce priveste nail art design-ul. Totusi, alegem modelul de pe unghii in functie de preferintele noastre cromatice si de evenimentele la care urmeaza sa luam parte.

Este bine de stiut faptul ca naturaletea si simplitatea vor fi mereu in trend, indiferent de perioada in care ne aflam.

Avand in vedere ca serviciile saloanelor de manichiura sunt profesionale, tehnicile de realizare a unghiilor corespund standardelor noastre.

Femeia moderna este constienta de faptul ca atentia la detalii face diferenta, iar stilul minimalist este din ce in ce mai apreciat.

Prin adoptarea unui astfel de stil, unghiile noastre vor avea un aspect simplist, dar de efect, creandu-ne o imagine de femeie stilata si rafinata, indiferent de momentul zilei si de contextul in care ne aflam, atat la job, cat si cand luam cina in oras.

Manichiura  cu oja semipermanenta, la mare cautare

Daca oja clasica este predispusa deteriorarii la doar 2-3 zile de la aplicare, in cazul ojelor semipermanente, situatia se schimba. Practic, putem sa avem o manichiura perfecta, pe o perioada de aproximativ 2-3 saptamani.

Aspectele cele mai importante cand vin vorba de manichiura sunt textura si nuanta, dar in anul 2022 la moda sunt atat modelele delicate si neutre, cat si cele excentrice, ba chiar extravagante.

De cele mai multe ori, persoanele ce apeleaza la serviciile de manichiura Piata Romana isi doresc unghii in nuante pastelate, tonuri calde.

Unghiile scurte sunt din ce in ce mai apreciate, fiind ideale pentru femeile ce duc un stil de viata cat mai activ. In acest mod, unghiile nu ne vor crea un impediment cand practicam un sport sau cand suntem la locul de munca.

In sezonul de primavara-vara, ce tocmai urmeaza, la mare cautare sunt culorile vii, cum ar fi galbenul, verdele, albastrul, ce ne duc cu gandul la natura si la frumusetile ei.

Putem sa experimentam diferite stiluri, pentru a incerca in permanenta un nou model de manichiura Piata Romana. Unghiile pot sa devina o pata de culoare, scotandu-ne in evidenta, deci ar trebui sa alegem cel putin o data in viata o manichiura in tonuri de rosu sau burgundy.

O manichiura ingrijita ne defineste feminitatea si atentia pe care o acordam propriei noastre persoane. Indiferent de cat de ocupate am fi, nu trebuie sa ratam niciodata programarea la salonul de manichiura, daca vrem sa fim niste adevarate “ladies”.

Fie ca alegem o manichiura monocroma sau una in nuante diverse, important este sa ne fie pe plac si sa ne reprezinte foarte bine.

Avand in vedere toate cele mentionate, nu putem decat sa observam cat de importanta este intretinerea lunara a unghiilor. De la alegerea unei forme potrivite, pana la indepartarea cuticulelor si aplicarea unui strat uniform de lac, toate acestea pot fi realizate doar de catre o specialista in domeniu, pentru ca rezultatul obtinut sa fie unul de exceptie, de fiecare data.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *